festivalul de nai gheorghe zamfir 2024 program

Găeștiul va deveni polul cultural al lunii august! Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Nai Gheorghe Zamfir își va deschide porțile în perioada 16-18 august 2024, în mod tradițional, la Găești, locul nașterii celebrului muzician român.

Festivalul Internațional de nai Gheorghe Zamfir Găești  se va deschide în seara zilei de 16 august, la Centrul Cultural

Gheorghe Zamfir cu o conferință dedicată acestui minunat instrument, denumită ”Naiul în lume”, cu participarea unor invitați români și internaționali, experți în domeniul muzical.

Nu ratați acest eveniment excepțional, care se adresează publicului larg , prin două seri de concerte, care vor avea loc pe scena mare din Parcul Central al orașului amintit.

Vă veți putea bucura de un concert pop-simfonic, în seara zilei de 17 august și de un Regal folcloric, duminică,18 august 2024, începând cu ora 19:00. Intrarea va fi liberă.

Cert este că Maestrul Gheorghe Zamfir, va fi pe scenă, ca de fiecare dată, în ambele seri, alături de invitați de marcă ai muzicii internaționale.

Proiectul cultural Festivalul Internațional de nai Gheorghe Zamfir este finanțat de Ministerul Culturii și organizat de Fundația Internațională de Muzică Gheorghe Zamfir, în parteneriat cu Primăria Orașului Găești, Consiliul Județean Dâmbovița prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, Primăria Municipiului Chișinău, Universitatea Valahia din Târgoviște și Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba Iulia. Vă așteptăm cu bucurie!

Eveniment
Festivalul Internațional de nai Gheorghe Zamfir 2024
Locație
Centrul Cultural,Găești,Dâmbovița
Dată începere
2024-08-15
Dată terminare
2024-08-18
Date posted: 2024-07-27 | Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *