CODRU Festival 2024 Timișoara artiști program locație

Detalii Eveniment


După ce a fost clasat în TOP 10 Festivaluri din Europa în natura, organizatorii CODRU Festival 2024 sunt mai mult decât pregătiții sa conține aceasta călătorie cu combo-ul pe care îl iubim cel mai mult: muzica + natura + distracție pentru fiecare dintre voi

Dar anul acesta, facem lucrurile puțin diferit. Surpriza surpriza! Vom aduce CODRU mai aproape de inimile voastre. Imagineaza-ți un loc în care… shhhh, pastram secretul puțin mai mult.

Un lucru rămâne sigur: dorința noastră de a vă oferi amintiri care să dureze o viață și angajamentul față de practici ecologice, toate având un impact pozitiv asupra mediului. Vreme bune, vibrații bune, bune pentru planetă!

Artiștii 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜𝐞, 𝐖𝐢𝐥𝐤𝐢𝐧𝐬𝐨𝐧, 𝐕𝐚𝐦𝐚, 𝐄𝐫𝐈𝐫𝐄𝐬𝐨𝐧 𝐜, 𝐎𝐬𝐜𝐚𝐫, 𝐏𝐮𝐲𝐚 + 𝐌𝐀𝐍𝐘 𝐌𝐎𝐑𝐄 vor veni la CODRU Festival 2024 pentru a oferi cele mai bune spectacole și pentru a crea magie pură.

Luați-vă Biletele și alăturați-vă evenimentului pentru TREI zile de neuitat de spectacole LIVE ale unora dintre cunoscuții artiști INTERNAȚIONALI și NAȚIONALI.

Ai un card ING? Asigurați-vă că plătiți biletul cu el și veți primi o reducere suplimentară de 15%!

Eveniment
CODRU Festival 2024
Locație
Ghiroda,Timișoara,Timiș
Dată începere
2024-08-30
Dată terminare
2024-09-01
Descriere pe scurt
Suntem bucuroși să vă anunțăm revenirea festivalului CODRU pentru încă un an de muzică grozavă, artiști uimitoare și cea mai bună selecție de mâncare și băuturi, toate pentru a vă face experiența de neuitat.
Date posted: 2024-06-14 | Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *