DISCOTECA ‘90 CLUJ artiști program acces copii

Detalii Eveniment


Evenimentul muzical DISCOTECA ‘90 vă propune o reîntoarcere în discotecile de altădată alături de nume emblematice ale showbiz-ului internațional: HADDAWAY, NO MERCY, FIVE, CULTURE BEAT, CAPTAIN JACK, ALICE DJ, GROOVE COVERAGE, A.S.I.A. și 3 SUD EST vor concerta la cea de-a doua ediție a evenimentului vineri, 20 SEPTEMBRIE 2024, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca.

În cadrul primei ediții DISCOTECA ‘90 (2023). organizate de CONCERTE CLUJ by Backstage Production, mii de nostalgici, iubitori ai muzicii, au retrăit atmosfera de discotecă alături de Lou Bega, La Bouche, Corona, Ice MC, Cappella, Double You, Rednex și Bellini

Vă veți distra pe cele mai energice ritmuri și vom celebra, împreună, spiritul tânăr, cântând și dansând pe melodii ca “What Is Love” – HADDAWAY, “Where Do You Go” – NO MERCY, “Keep On Movin’” – FIVE, “Mr. Vain” – CULTURE BEAT, “Captain Jack” – CAPTAIN JACK, “Better Off Alone” – ALICE DJ, “Moonlight Shadow” – GROOVE COVERAGE, „Dă-mi nopțile înapoi” – A.S.I.A. și „Te plac” – 3 SUD EST. Între show-urile artiștilor, disco ball-ul va continua să strălucească pe hiturile acelor vremuri, mixate de DJ-ul rezident al evenimentului.

HADDAWAY este un solist german, originar din Trinidad și Tobago, ce a cucerit lumea muzicii eurodance cu single-ul “What Is Love”, lansat în 1993

NO MERCY este creația celebrului producător Frank Farian, cunoscut pentru colaborarea sa cu Boney M.

Povestea trupei britanice FIVE a început în 1997. Printre melodiile care au adus formația în atenția întregii lumi se numără “Everybody Get Up”, “Keep On Movin’”, “When the Lights Go Out”

CULTURE BEAT a fost înființată în 1989 de către DJ-ul Torsten Fenslau. De-a lungul timpului, hiturile “Mr. Vain”, “Inside Out”, “Crying in the Rain”, “Rendez-Vous” și “Pay No Mind” au fost interpretate de diverse voci

Trupa CAPTAIN JACK a fost fondată în 1995 de către producătorul german Udo Niebergall și a devenit, în scurt timp, una dintre cele mai faimoase trupe eurodance a anilor ‘90, cucerind marile festivaluri ale vremurilor de atunci

ALICE DJ este un proiect muzical născut din colaborarea a 3 DJ olandezi, ce a cunoscut popularitatea internațională datorită pieselor “Better Off Alone”, “Will I Ever” și “Back In My Life”.

DJ Novus și Axel Konrad au pus bazele GROOVE COVERAGE în 1999. Formația a cunoscut succesul încă de la primele două piese, „Hit me” și „Are U Ready”, atingând apogeul în 2002, odată cu cel de-al treilea single, “Moonlight Shadow”.

A.S.I.A. este o formație de muzică pop înființată în anul 1999, devenită, în scurt timp, un fenomen al muzicii românești. Melodii ca „Dă-mi nopțile înapoi”, „Inima mea”, „Sună periculos” sau „O iubire de-o vară”.

3 SUD EST, formație a cărei membrii sunt supranumiți „regii muzicii dance”, a fost fondată în 1997 și a devenit una dintre cele mai de succes trupe din România, doborând multiple recorduri la capitolul vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara.

Biletele la Discoteca 90 Cluj se vând cu prețuri de la 209,66 lei

La DISCOTECA ‘90 Cluj nu este permis accesul copiilor sub 4 ani. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani împliniți au intrare gratuită la Party Zone, respectiv la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 8 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Eveniment
DISCOTECA ‘90 CLUJ 2024
Locație
BT Arena, Strada Uzinei Electrice,,Cluj-Napoca,Cluj
Dată începere
2024-09-20
Dată terminare
2024-09-20
Date posted: 2024-06-14 | Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *