MIORITIC FEST program data locație

In perioada 22-24 iunie 2024 sunteti chemati la cea de-a patra editie a festivalului MIORITIC FEST. Un festival care a adunat o comunitate de oameni faini , artisti romani si din strainatate.

Sub sloganu# DAMFOLKLAINIMIOARA

REZERVARI : +40  724 035 456

MIORITIC FEST se tine la  BADICU , BRASOV la DRAGUS. Sa nu uitati si de statiunea balneo SAMBATA DE SUS.

Cu multiple  beneficii pentru sanatate dar si multa relaxare in natura cu aerul ozonat si miros de padure.

Oameni faini veniti sa scapati de stres la FAGARAS la poalele muntilor sa dormiti la cort sa va relaxati in hamace  sunt cazari faine iesite din tipic.

Veniti sa ascultati  MUZICA FOLK , MUZICA INDIEL.  Concerte live cu cei mai iubiti artisti de folk si nu numai de la noi si de prin strainatate.

Se organizeaza workshop-uri de dezvoltare personala . Puteti participa si la cursuri de yoga, cursuri de human design, hiking aka starea de bine asociata cu serenitatea si welness-ul plus jocuri diferite .

Muzica, natura, artisti si oameni dornici sa traiasca cu bucurie  sa lase cel putin pentru un weekend toate problemele si grijile deoparte.

Veniti sa socializati sa va bucurati, sa simtiti  forta muntilor FAGARAS sa va incarcati de energie.

Anul acesta  la a 4 -a editie avem urmatorul LINE UP

MIORITIC FEST 2024-22-24 iunie

Vin in fata voastra :

ANA TEODORA domnita are canal de YOUTUBE  are o voce calda  e o bucurie sa o asculti. Iubitoare de natura , calatorii si muzica

DANOTTE, PITICU,  KARMA,TICU LUMANARE,RALUCA MANEA, DANI si invitatul surpriza din BELGIA. domnul LAZY JACK,. VALI GORAN, CATI VISINESCU, OLIVER GAILEAN, SIBIP, MALINA POP.

O alta surpiza placuta pentru cei tineri in special  va fi prezenta tinerilor actori ai trupei de teatru REACT care au pus in scena piesa de teatru : SI FLUTURII SUNT LIBERI.

# DAMFOLK LA INIMIOARA reprezinta comunitatea oamenilor care se aduna pentru a celebra viata, natura , aventura , prietenia , mancarea buna , frumusetea muntelui si a celor care iubesc muntele si  pentru cateva zile la festival devin MUNTENI.

OAMENII MUNTILOR si MUZICA lor faina ! Trebuie sa ajungeti anul acesta 2024 sa vedeti cat de frumos este CEL MAI AUTENTIC FESTIVAL ROMANESC.

Muzica , arta , natura ,  munte   adunate sub  egida # DAM FOLK LA INIMIOARA. Un festival in inima muntelui  trebuie sa  vii la  MIORITIC FEST.

PRETURI BILETE MIORITIC FEST 2024 si PRETURI CAZARE

PRETURI CAZARE

CAZARE ADULT CAMPING-560 lei

CAZARE ADULT- 750 lei

CAZARE COPIL pana in 14 ani la CAMPING-410lei

CAZARE COPIL pana in 14 ani-600lei

Grabiti-va dragilor  rezevarile sunt limitate . Si nu uitati  organizatorul NU PERMITE  REURUL BILETELOR! V-ati luat bilete trebuie sa ajungeti la festival altfel ramaneti fara bani.

Distractie placuta in natura la cel mai autentic festival romanesc!

Eveniment
MIORITIC FEST 2024
Locație
LA BADICU,SAMBATA DE SUS,Brașov
Dată începere
2024-06-22
Dată terminare
2024-06-24
Descriere pe scurt
# DAMFOLK LA INIMIOARA reprezinta comunitatea oamenilor care se aduna pentru a celebra viata, natura , aventura , prietenia , mancarea buna
Date posted: 2024-06-05 | Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *