agnita music 2024 program cine canta

Detalii Eveniment


În perioada 26-28 iulie 2024, orașul Agnita va fi gazda Festivalului Agnita Music Fest, eveniment cultural care aduce în oraș unele din cele mai îndrăgite nume din muzica românească:

HOLOGRAF, COMPACT, SEMNAL M, MIRCEA VINTILĂ, alături de ceilalți artiști invitați vor bucura publicul cu hit-urile îndrăgite, într-o îmbinare armonioasă de stiluri pop-rock, indie-rock, country music și folk.

Prima zi a festivalului Agnita Music Fest, 26 iulie 2024, se deschide cu un recitalul susținut de Country Rock Affair, urmat de momentul folk al Grupului Ocru. Ziua se încheie în acordurile bine-cunoscute și așteptate ale pieselor formației COMPACT.

Sâmbătă, 27 iulie 2024, va fi dedicată unor momente muzicale de neuitat, cu prestații live susținute de HOLOGRAF, RIFF și The Noise.

Ultima zi a festivalului, duminică, 28 iulie, se anunță incitantă, publicul fiind răsfățat cu recitaluri susținute de SEMNAL M, MIRCEA VINTILĂ și Defender, combinând în acest mod o varietate de stiluri muzicale, de la folk la pop-rock.

Agnita Music Fest va avea loc pe strada 1 Decembrie 1918 din Agnita, transformând astfel orașul într-un punct de întâlnire pentru locuitorii din întreaga regiune, anunță organizatorii.

Eveniment
Agnita Music Fest
Strada 1 Decembrie 1918,Agnita,Sibiu
Dată începere
2024-07-26
Dată terminare
2024-07-28
Descriere pe scurt
Agnita Music Fest 2024 promite trei zile de muzică și distracție, oferind tuturor o experiență de neuitat în inima României.
Date posted: 2024-06-02 | Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *