program crăciun vienez 23 decembrie 2024 sala palatului

Detalii Eveniment


CRĂCIUN VIENEZ – Aniversar 20 Ani – Sisi Chamber Orchestra – VIENA
Sala Palatului, București un eveniment artistic de excepție pe care nu trebuie să-l ratați la sfârșitul anului 2024, mai ales dacă iubiți muzica clasică de calitate

Începând cu ora 19:00, sunteți invitați să vă bucurați de un spectacol unic, în care tradiția vieneză se îmbină într-un mod armonios cu spiritul festiv al sărbătorilor de Crăciun.

„Sisi Chamber Orchestra” – VIENA va încânta publicul spectator cu un repertoriu select, incluzând celebrele valsuri ale lui Johann Strauss, dar și alte piese de referință ale muzicii clasice vieneze.

Talentul și rafinamentul muzicienilor acestei orchestre vieneze vor transforma seara într-o experiență muzicală de neuitat, perfectă pentru a sărbători Crăciunul într-o atmosferă de poveste.

Amfitrionul evenimentului va fi  Aurelian Temișan, care va aduce un plus de farmec și eleganță serii. De asemenea, ne vor onora cu prezența lor invitați surpriză, care vor adăuga un strop de magie în plus acestei sărbători muzicale.

În plus, fiecare cumpărător de bilete PREZENT în sala de spectacol va fi automat înscris într-o tombolă specială, având șansa de a câștiga un premiu spectaculos: un Dacia Duster nou, model 2024!

Nu ratați această oportunitate unică de a îmbina plăcerea muzicii cu șansa de a câștiga un cadou de sărbători cu adevărat deosebit.

Păstrați biletul intact pentru extragerea câștigătorului de la tombolă!

Eveniment
CRĂCIUN VIENEZ - Aniversar 20 Ani - Sisi Chamber Orchestra
Locație
Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu 28,București,București
Dată începere
2024-12-23
Dată terminare
2024-12-23
Descriere pe scurt
Pe 23 decembrie, Sala Palatului din București va răsuna de magie și eleganță la concertul extraordinar "Crăciun Vienez", susținut de prestigioasa orchestră "Sisi Chamber Orchestra" - VIENA
Date posted: 2024-06-02 | Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *