program trupe La Rock Music Festival 2024 domeniul Cantacuzino

LaRock Music Festival august 2024 aduce peste 50 de artiști, 3 scene, bungee-jump,riding, mecanic riding, jacuzzi, activități pentru copii, zone de relaxare, zona de lectură și multe altele. Vino să sărbătorești a doua ediție LaRock Music Festival pe 15,16,17 si 18 august 2024!

LAROCK Music Festival își propune să aducă împreună un line-up electrizant de trupe și artiști de top ai scenei rock, atrăgând mii de fani entuziaști, dar și persoane dornice să se bucure de 150 de hectare de spațiu verde înconjurat de copaci, zone de camping pentru corturi și rulote, zone de relaxare, delicii culinare și food trucks, ample facilități de parcare pentru mașini și motociclete, precum și spații pentru artizani.

Pe lângă facilitățile tradiționale de camping, care includ toalete, dușuri și o zonă de foc pentru tabără, te așteaptă zone speciale pentru a te bucura de mâncare delicioasă și momente de relaxare, o scenă dedicată evenimentelor speciale, o zonă destinată jocurilor și multe alte surprize.

Scena Avangard va găzdui un concurs național de trupe rock, în co-producție cu Zeedo Shop. Sunt pregătite 18 poziții, pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Trupele ce vor trece de preselecții vor fi împărțite câte 6 pe zi și vor cânta față în față cu scena principală. Publicul prezent va fi cel care decide cine merită coroana de câștigător duminică seară.

LaRock Music Festival  2024 cap de afiș vor fi trupele rock: Vama și Subcarpați, Alternosfera și Zdob și Zdub

Pe langa cele 4 trupe super cunoscute, scena principala ni-i promit si pe Trooper, Dirty Shirt, S.P.P., Masterpiece, Altar, Toulouse Lautrec, MyQueen, The Zoo, Rosu Vara, Nuante, Sedativ, Mister C, Star Crystal, Romb, The Voodoo Child, Civic Rebels, Myst, Lunatic si Green Prophet.

De asemenea DJ Jiji Lazar, K-lu, Saya Band, Chester May Drum, DJ Claude, DJ Papee, DJ Cristi, DJ Ponea, DJ Mugurel și Tripolar vor electriza atmosfera nopții târzii cu ritmurile lor magice!

Biletele nu sunt returnabile cu 48 de ore inainte de concert. Accesul copiilor cu vârsta până în 14 ani este gratuit cu condiția să fie însoțiți de un părinte.

Eveniment
La Rock Music Festival
Locație
Domeniul Cantacuzino, Strada Grigore Cantacuzino nr. 44-45 ,Comuna Floresti,Prahova
Dată începere
2024-08-15
Dată terminare
2024-08-18
Descriere pe scurt
LaRock nu este doar un festival, ci o experiență completă, o poveste pe care o trăiești pas cu pas, notă cu notă. Așadar, nu rata ocazia de a fi parte din această aventură.
Date posted: 2024-05-30 | Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *