program cine cântă la zilele nordului darabani 2024

Detalii Eveniment


Sub sloganul Rădăcinile Cresc, Zilele Nordului mobilizează comunitățile locale și diaspora Nordului în proiecte de regenerare comunitară prin cultură. Festivalul Zilele Nordului a pornit în 2014 în Darabani, cel mai nordic oraș al României.

Serile de festival aduc și la ediția a 11-a a festivalului Zilele Nordului 2024 de la Darabani concerte, proiecții de filme și sesiuni Q&A cu invitați și petreceri.

Dimineața, participanții pot alege între clăci, tururi gastronomice în regiune, competiții sportive de MTB și Trail și ateliere diverse pe teme culturale și contemporane.

După-amiază agenda festivalului propune dezbateri cu invitații speciali ai festivalului, spectacole de teatru, expoziții de artă și întâlnirii cu scriitori.

În primul deceniu de la înființare, festivalul a lucrat cu peste 1.000 de tineri voluntari din regiune în 20 de comunități din Nord, organizând 400 de evenimente culturale, atrăgând turiști din toată țara, înființând Muzeul Nordului și contribuind la protejarea unor obiective culturale precum Școala de Artă Românească de la Cernăuți, Casa Enescu de la Mihăileni, Școala veche și Poiana Stejarilor de la Darabani.

Campingul ZN se află la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului și tot atâtea de Poiana Teioasa. Se asigură pază, dezinsecție și iluminat, acces la parcare, prize, toalete și dușuri.

Eveniment
Ziele Nordului 2024
Locație
Poiana Teioasa, Bulevardul 1 Decembrie 1918 ,Darabani,Botoșani-715100
Dată începere
2024-08-01
Dată terminare
2024-08-04
Descriere pe scurt
Zilele Nordului mobilizează comunitățile locale și diaspora Nordului în proiecte de regenerare comunitară prin cultură. ​
Date posted: 2024-05-25 | Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *