program ImplantoDays Congress 2024

Detalii Eveniment


Cea de a 9-a ediție a ImplantoDays Congress 2024 revine la Poiana Brașov cu un line-up de speakeri de renume mondial, workshop-uri practice și cele mai recente inovații în stomatologie, pregătește-te pentru o experiență educativă de excepție!

Într-o locație spectaculoasă, în inima naturii, în frumoasa stațiune Poiana Brașov, te așteaptă trei zile pline de descoperiri, inovații și expertiză în domeniul stomatologiei.

Cufundați-vă într-un mediu educațional unic în care vom sintetiza cele mai recente informații validate cu informații de la vorbitori de renume mondial.

Diversitatea generează inovație și am organizat experiențe unice care vă permit să interacționați cu cei mai buni lideri de opinie, profesioniști și tehnicile lor de ultimă generație .

• Prezentări captivante
• Workshopuri practice
• Expoziție interactivă
• Networking valoros
• Momente surprize
• Acces la informații exclusive
•ImplantoNight – o noapte de petrecere plină de gust, culoare, vibrații, ritm și muzică bună

Printre speakeri o găsim pe Dr. Henriette Lerner  recunoscută pentru expertiza sa în reabilitarea arcadelor complete și pentru rolul său de pionier în domeniul stomatologiei digitale.

Fondatoare HL Dentclinic & Academy, Dr. Lerner a fost președintă a Societății Internaționale de Stomatologie Digitală (DDS) și ocupă diverse poziții în consilii, inclusiv în Societatea Germană de Implantologie Orală (DGOI).

Recunoscută pentru cercetările sale în domeniu, este autoarea a numeroase lucrări științifice, având o expertiză vastă în estetica implantologiei, procedurile de grefare, biomaterialele, tehnologiile digitale și reabilitarea orală complexă.

Eveniment
ImplantoDays Congress 2024
Locație
Centrul de Agrement si Divertisment Poiana Brasov,Poiana Brașov,Brașov
Dată începere
2024-06-06
Dată terminare
2024-06-08
Descriere pe scurt
ImplantoDays, ajuns la a 9-a ediție, este un eveniment de referință în domeniul stomatologic
Date posted: 2024-05-24 | Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *