Târgul de Crăciun RathausplatViena 2024 program ce să vezi

Târgul de Crăciun 2024 din Rathausplatz, Viena, este piesa centrală a experienței vieneze de Crăciun. Programul este 10 – 22, dar pe 24 decembrie s-ar putea închide la ora 18.30

Piețele de Crăciun din Viena sunt în general o chestiune de bun gust. Plasticul este rar, iar lemnul, paiele, sticla, ceramica și țesăturile (și suficientă mâncare și băutură pentru a hrăni o balenă albastră) domină.

La Târgul de Crăciun din Rathausplatz găsiți cadouri de Crăciun, decorațiuni pentru brad, obiecte de artizanat, delicii culinare, produse de cofetărie și băuturi calde.

La Viena Ice World de la Piața de Crăciun, patinatorii se pot îmbrăca pe patine și pot face tururi prin Parcul Primăriei, iluminat romantic. O atracție specială pentru cuplurile îndrăgostite este pomul inimilor.

Pe plan culinar, la Târgul de Crăciun din Rathausplatz găsiți întotdeauna bucătăria tradițională de sezon, cu diverse locuri care vând totul, de la produse de patiserie la cartofi (la cuptor), de la Buchteln la Baumkuchen și cârnați la Spätzle (un glosar ar putea ajuta).

Transportul public vă duce cu ușurință la piața Rathausplatz, deși se află la câțiva pași de majoritatea centrului. Chiar mai aproape dacă stai într-unul dintre hotelurile din apropiere .

Tramvaiele 1, 71 și D opresc chiar lângă Rathausplatz / Burgtheater.

Eveniment
Târgul de Crăciun de la Rathausplatz Viena 2024
Locație
Piața Rathausplatz, Rathausplatz 1010 ,Viena,Austria
Dată începere
2024-11-16
Dată terminare
2024-12-26
Date posted: 2024-09-05 | Author: