program Festivalul sarmalelor și răciturilor 2024 la Peștișani

„Festivalul sarmalelor și răciturilor in memoriam Radu Ciobanu”, cel mai important concurs gastronomic din județul Gorj, este programat, la finalul lunii septembrie, la Peștișani, în zona Nucet.

Festivalul sarmalelor și răciturilor in memoriam Radu Ciobanu ajuns la cea de-a treia ediție, se va desfășura pe 29 septembrie 2024. Se vor juriza în cadrul concursului gastronomic atât piftii, cât și sarmale.

De asemenea, se vor acorda și premii pentru cel mai frumos stand sau pentru cel mai inedit preparat. Nu vor lipsi comercianții cu produse alimentare, ateliere de creație pentru cei mici și nici spectacolele de muzică populară.

La Peștișani, în locația din zona Nucet vor exista comercianți cu produse alimentare – sarmale, piftii, proțap, tocani, astfel încât să fie satisfăcute toate gusturile și mai ales toate poftele

Eveniment
Festivalul sarmalelor și răciturilor in memoriam Radu Ciobanu 2024
Locație
zona Nucet,Peștișani,Gorj
Dată începere
2024-09-29
Dată terminare
2024-09-29
Descriere pe scurt
Concurs de piftii și sarmale, ateliere de creație și spectacole de muzică populară. Toate acestea, în luna septembrie, la Peștișani, la cea de a treia ediție a „Festivalului sarmalelor și răciturilor in memoriam Radu Ciobanu” 2024
Date posted: 2024-08-06 | Author: