Festivalul Medieval al Cetății Severinului 2024

Un proiect organizat de Palatul Culturii „Teodor Costescu” cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Drobeta – Turnu Severin cu scopul de a celebra epoca medievală; manifestarea aduce la viață aspecte ale acelei perioade istorice și promite experiența unor momente de neuitat cu spectacole artistice, activități interactive și atmosferă vibrantă.

Descoperă noutatea în cel mai autentic mod, conectează-te cu oameni pasionați și bucură-te de o experiență memorabilă alături de noi.

Programul festivalului este unul variat și prezintă un caracter festiv; include spectacole de teatru, concerte și dansuri, demonstrații de meșteșuguri tradiționale, ateliere de artă și manufactură (fierărie, ceramică, pielărie, bijuterie, croitorie, sculptură).

Participanții la Festivalul Medieval al Cetății Severinului 2024 pot explora standuri cu produse handmade, îmbrăcăminte și gastronomie, specifice acelor vremuri.

Tabere medievale, turniruri, lupte full contact , tactici de infanterie, expoziții de arme, procesiuni costumate și reconstituiri istorice, toate completează atmosferă unică, oferind participanților o experiență captivantă a vieții medievale.

Eveniment
Festivalul Medieval al Cetății Severinului 2024
Locație
Cetatea Medievală a Severinului, Bulevardul Dunărea, Drobeta-Turnu Severin,Mehedinți
Dată începere
2024-08-30
Dată terminare
2024-09-01
Descriere pe scurt
La Festivalul Medieval al Cetății Severinului alături de cavaleri și domnițe, ne întoarcem în timp și trăim experiențe inedite din trecut. Până duminică, avem tabere medievale, concerte și demonstrații de lupte, dar și ateliere pentru copii și multe alte surprize.
Date posted: 2024-08-05 | Author: