ven ven festival 2024 iasi program înscrieri bilete

Detalii Eveniment


IASI un oras universitar cultural si arhitectonic  si-a capatat faima de a organiza evenimente culturale de inalta clasa fie ca vorbim de  teatru, muzica, dans .

Iubitori ai dansurilor latine, ai petrecerilor si ai artistilor dansatori internationali  castigatori  la diverse competitii se suna adunarea la IASI in perioada 1-4 noiembrie 2024.

Locul de desfasurare este la IASI la CENTRUL DE EVENIMENTE AGORA. Veniti la IASI la FESTIVALUL DE DANS VEN VEN. in perioada 1-4 noiembrie 2024 si veti avea o multime de surprize placute.

Pe langa spectacolele de dans organizatorii se vor preocupa sa ofere publicului de la  workshop-uri de dans la spectacolele artistilor invitati veniti din peste 30 de tari dar si fin Romania.

Pregatiti-va sa traiti emotia dansurilor latine de la stiluri de dans  precum : bachata,salsa  si alte 15 stiluri si sa ii vedeti  pe artistii dansatori romani si din strainatate.

Cele mai bune  cupluri de dansatori  de latino vin la Iasi. Sa dezvaluim numele catorva cupluri de dansatori :

MARCO FERIGA & ALISIMNA

SAID& OKSANA doua cupluri ce vor dansa  latino

SAMUEL FUNFLOW&SASHA

ANDRE &YESSICA

SERGIO&ANA vor dansa bachata

TOM &AMANDA

RICHARD &NAOMI

Vor intra pe scena si artisti specializati in dansuri precum salsa, bachata si mult asteptatul dans senzual numit kizomba.

Vine sa va uimeasca chair fondatorul dansului kizomba SANJAY MJ. Veti vedea cum se danseaza si kizombo fusion si tarraxo.

Un festival de dans care va ofera ocazia de a vedea spectacole grandioase , muzica, costume colorate dar mai ales ocazia sa invatati sa dansati de la cei mai buni dansatori latino.

Se organizeaza workshopuri   si mai apoi si petreceri si spectacole de dans. Nu va faceti probleme ca o sa va  fie foame  organzatorii s-au gandit si la asta si veti gasi  food court  un spatiu unde sa va bucurati si de mancaruri latino.

Si setea va fi    satisfacuta cand veti ajunge sa beti sucurii si vin si bere artizanala si stati sa vedeti cocktailuri  de design.

Preturile vor fi pe masura  si incep de la 200 de lei pana la 550 si 650 de lei. Sunt patru zile pline si puteti alege sa vedeti spectacolele sa participati la workshopuri si apoi la petreceri.

Unii poate vor dori sa aleaga doar petreceri si atunci veti plati mai putin. Veti avea acces de intrare  cu un DAY CARD.

La FESTIVALUL VEN VEN DANCE si-au anuntat participarea peste 30 de artisti companii de dans , castigatorii unor concursuri internationale.

Vor fi showuri cu vestiti DJ aveti la dispozitie  spatii in care va puteti potoli setea si foamea. Si unde mai pui ca veti putea socializa cu artistii dansatori vor fi prezente cele mai mari companii de dansuri si chair va veti intalni cu fondatorul  dansului kizombo.

1-4 noiembrie 2024 IASI FESTIVALUL DE DANS  VEN VEN notati in agenda vor fi patru zile intense de spectacole de dansuri latino.

Organizatorii au promis  sa furnizeze artistilor dansatori cosmeticele specifice . Fiti gata de  distractie si show !

Eveniment
Festivalul VEN VEN DANCE
Locație
Centrul de evenimente Agora,Iasi,Iasi
Dată începere
2024-11-01
Dată terminare
2024-11-04
Descriere pe scurt
Ven Ven International Festival, este cel mai mare eveniment internațional de dansuri latino și experiențe urbane din zona Moldovei.
Date posted: 2024-05-11 | Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *