program data artisti analogue festival 2024 mioveni

Detalii Eveniment


Analogue Festival revine între 30 august – 1 septembrie 2024, pentru a treia ediție, pe Platoul Făget din Mioveni! Momentan festivalul este AMÂNAT!

Locul de desfășurare a Analog Festival 2024 este un teren deschis de 75.000 mp, la 5 km de Mioveni, la 15 km de Pitești. Zona este bine amenajata si delimitata si este accesibila rutier.

Pregătește-te să evadezi în natură pe muzica ta preferată de la cei mai în vogă artiști români și internaționali. Te așteaptă o experiență captivantă în toate cele 3 zile de festival și un line-up surprinzător.

Selecția de muzică a festivalului include alternative, hip-hop, rock, indie și electro-pop și trap.

Locul de desfășurare a principalelor concerte ale festivalului; Capacitatea locației este de aproximativ 20.000 de persoane.

Abonamentele EARLY BIRD sunt disponibile acum cu 50% reducere, pentru o perioadă limitată!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, program pe sile, artiști intră pe analogue.ro sau caută Analogue Festival pe rețelele de social media.

Eveniment
ANALOGUE FESTIVAL 2024
Locație
Parcul de Picnic Faget,, Mioveni,Argeș
Dată începere
2024-08-30
Dată terminare
2024-09-01
Descriere pe scurt
ANALOGUE FESTIVAL își propune să contribuie la dezvoltarea vieții culturale la nivel local și regional, precum și la dezvoltarea serviciilor de însoțire (cazare, masă, transport), contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor locali.
Preț bilete
RON 296
Date posted: 2024-05-11 | Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *