program Artisan Food Market ed. a VIII-a I 12 13 Octombrie

Cine  nu  a auzit despre cel mai vechi han din Europa si anume HANU LUI MANUC?

Cu o experienta culinara si in industria ospitalitatii HANU LUI MANUC situat pe strada Franceza 62-64 din capitala si -a capatat pe drept cuvant faima de a fi unul dintre restaurantele Bucurestiului  pe placul mancaciosilor.

HANUL LUI MANUC

STR. FRANCEZA. 62-64 Bucuresti

Telefon :  0730 188 853

Si cate istorii nu s-au scris despre HANU LUI MANUC unde se beau vinuri dintr-un rasarit in altul apoi la doua sticle baute  MANUC iti facea cinste cu o sticla  de vin.

Astazi se pot face si comenzi  pentru acasa si modalitatile de plata sunt diverse. Merita sa mergeti sa va bucurati de o masa de pranz si o sticla de vin la HANU LUI MANUC.

In orice anotimp!

Nu lipsesc dulciurile minunate lumea lauda serviciile prompte nu astepti mult atmosfera este linistita. Si programul se intinde pana la miezul noptii.

Au si un program artistic diversificat  cei de la HANUL LUI MANUC.

Organizatorul ARTISAN FOOD MARKET v-a pregatit un eveniment deosebit  si deja au ajuns la cea de-a VII-a editie.

In perioada 12-13 octombrie 2024 la RESTAURANTUL HANU LUI MANUC are loc evenimentul dedicat  fenomenului de produse artizanale  de FOOD & DRINK din Romania.

Organizatorul doreste  sa promoveze sustenabilitatea locala , sursele de productie  trasabilitatea gastro-eonologica. Se doreste valorificarea unor retete locale vechi  si reinterpretarea de produse.

Lipseste educatia in consumul de produse locale si asta trebuie  indreptat.

Se doreste o cat mai buna comunicare intre producatori si consumatori cine face aceasta responsabilizare atat de  necesara in zilele noastre?

Sa sprijinim consumul de produse locale produse sanatoase si produse artizanale GOURMET  cautate in strainatate. Avem  delicatese in Romania de care nu avem habar.

Si noi facem paine si produse de patiserie de vis, de vinuri de productia de vinuri ce sa mai spun, branzeturi si carnuri carnati de iti lasa gura apa.

Facute cu grija si dragoste pentru oamenii care respecta produsele facute la tara.

Cine nu isi  aminteste de paharul de lapte de bivolita ,de iaurtul gros, de placintele cu branza si mere de carnatii de CRACIUN toate facute la tara la bunici.

Ce veti face la HANUL LUI MANUC in perioada  acestui FESTIVAL ARTISAN FOOD MARKET ?

Veti petrece intr-o atmosfera de toamna  cu arome specifice pastrama , branzeturi, carnati placinte si un pahar de must.

Va veti plimba printre standurile de produse si veti putea sa le gustati va puteti cumpara produse minunate de la standuri.

Veti putea vorbi cu producatorii si antreprenorii locali ii veti gasi la intrarea pe terasa  acoperita a HANULUI LUI MANUC.

Ce experiente culinare deosebite va asteapta  si sesiunile de degustari plus povestile gastro eonologice.

Ce se bea  si la ce mancaruri ce se bea la finalul mesei ce vin merge cu desertul dar la trabucul si cafeaua  din finalul unei mese copioase toate astea le aflati daca mergeti la HANU LUI MANUC in perioda 12 -13 octombrie 2024 la ARTISAN FOOD MARKET .

ARTISAN FOOD MARKET organizatorul  vrea ne indeamna pe noi si pe cei ce produc produse artizanale & GOURMET sa facem din patrimoniul cultural romanesc un BRAND DE TARA.

SA SPRIJINIM PRODUCATORII LOCALI, ANTREPRENORII care realizeaza productiile  locale de FOOD &DRINK din Romania.

VINO SA FACI PARTE  din FENOMENUL PRODUCATORILOR ARTIZANALI FOOD &DRINK.

Ce este mai frumos am lasat la urma  dragilor ! INTRAREA ESTE LIBERA!

Fiti prezenti la cea de-a VII-a editie a ARTISAN FOOD MARKET la HANUL LUI MANUC o locatie cu istorie si povesti de spus.

TELEFON +40 730 188 653

PROGRAMUL evenimentului: de la 10.00  dimineata pana la ora 20.00

O sarbatoare faina de toamna!

Eveniment
ARTISAN FOOD MARKET la HANU LUI MANUC a VII-a a editie 12-13 octombrie 2024
Locație
HANU LUI MANUC, Strada Franceza nr.62-64,Bucuresti,Bucuresti-030106
Dată începere
2024-10-12
Dată terminare
2024-10-13
Descriere pe scurt
Artisan Food Market la HANU LUI MANUC eveniment dedicat fenomenului de produse artizanale food &drink din Romania, promovarea produselor locale romanesti , intalniri ale producatorilor cu publicul , degustari de vinuri si mancare.
Date posted: 2024-08-01 | Author: