Festivalul Dovleacului din Sovata 2024 când este cine cântă

Festivalul Dovleacului din Sovata se organizează din anul 2014, din inițiativa Primăriei Orașului și a Asociației de Turism Sovata si este un eveniment strâns legat de meșteșugurile tradiționale practicate în orașul și în zona Sovata.

În 2024 Festivalul Dovleacului din Sovata are loc în data de 12-13 octombrie. Cu această ocazie, o parte a stațiunii este decorată cu dovleci de toate tipurile și felurile, structurile turistice aflate de-a lungul aleii dovlecilor, își decorează terasele și intrările cu dovleci.

Se pot vedea adevărate compoziții făcute din dovleac. Meșteșugarii colorează aleea dovlecilor cu produse artizanale, iar restaurantele pregătesc oferte speciale din dovleac.

Nu lipsesc nici programele culturale și de divertisment, artiștii și grupurile de artiști asigură spectacole de muzică și dans pe scena montată în centrul stațiunii Sovata și decorată cu dovleci și cu alte decorațiuni legate de toamnă.

Evenimentele din cadrul festivalului Dovleacului de la Sovata se vor derula în două locații: în timpul zilei, la Amfiteatru, iar seara la scena mare, amplasată lângă parcarea Poliției Stațiunii Sovata.

Eveniment
Festivalul Dovleacului din Sovata 2024
Locație
Amfiteatru,Sovata,Mureș
Dată începere
2024-10-12
Dată terminare
2024-10-13
Date posted: 2024-07-17 | Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *