Oktoberfest Brașov2024 program concerte cine cântă

Oktoberfest Brașov 2024 vine cu un program muzical unde regăsim în toate zilele festivalului numeroase trupe germane și artiști consacrați români

Atmosfera va fi întreținută de o serie de trupe și artiști de renume. Printre invitații speciali care vor concerta se numără:

Melody BAND – Această trupă din Würzburg, Bavaria, ne va încânta din nou cu muzica lor veselă și tradițională. Cu un repertoriu de muzică folclorică austro-germană și internațională de petrecere, Melody BAND va deschide petrecerea în 29 august 2024 și vor fi prezenți până la 1 septembrie 2024.

DIE Aalbachtaler – O altă trupă germană de excepție, cunoscută pentru energia și diversitatea lor muzicală, va aduce un val de bucurie și dans la Oktoberfest Brașov din 5 până în 8 septembrie 2024.

ROCKY 5 – O formație tradițională bavareză, apreciată pentru muzica folclorică și hiturile internaționale, va oferi spectacole memorabile în perioada 12-15 septembrie 2024.

Fanfara Burzenland: Nelipsită de la nicio ediție, fanfara săsească din Țara Bârsei va mărșălui în paradă și va oferi recitaluri zilnice.

JUGENDBLASKAPELLE KRONSTADT – Fanfara de juniori din Brașov va încânta publicul cu piese tradiționale, sub bagheta dirijorului Matthias Roos.

Artiști români de renume vor urca pe scena festivalului Oktoberfest Brașov 2024:

Gabi și Remus: Pe 2 septembrie 2024, acest duo va încânta publicul cu armoniile vocale și interpretările pline de suflet. Cu un repertoriu variat, ce include piese de muzică ușoară, pop și melodii tradiționale românești, Gabi și Remus vor transforma seara într-o experiență muzicală de neuitat.

Miki & Live Band: Pe 3 septembrie 2024, Miki și trupa sa vor oferi un show dinamic și memorabil, cu un repertoriu divers, ce include hituri internaționale și muzică românească.

Diana Matei și Taraful Cleante: Pe 4 septembrie 2024, aceștia vor aduce muzica tradițională românească într-o nouă lumină, combinând elemente moderne cu sunete autentice.

Ardelenii: Pe 9 septembrie 2024, această trupă va aduce voia bună cu muzica lor, cântând și încântând publicul sub sloganul „DĂ-I SĂ SUNE”.

Dan Helciug & Spitalul De Urgență: Pe 10 septembrie 2024, renumita trupă va transforma seara într-o petrecere de neuitat.

Oana Radu & Band: Pe 11 septembrie 2024, Oana Radu va captiva audiența cu vocea sa puternică și prezența scenică.

Trupa 6: Band-ul de suflet al festivalului, cunoscut pentru Imnul Oktoberfest, va ridica publicul în picioare la acest eveniment cu tradiție.

Eveniment
Oktoberfest Brașov 2024
Locație
Parcului Tractorul,Brașov,Brașov
Dată începere
2024-08-29
Dată terminare
2024-09-15
Descriere pe scurt
Și în 2024 festivalul Oktoberfest Brașov este pregătit să-și doboare recordul din edițiile anterioare. Asta cu atât mai mult cu cât evenimentul va avea loc pe parcursul a 18 zile, în perioada 29 august – 15 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *