Concert Five Finger Death Punch & Ice Nine Kills la Romexpo Joi 4 iulie

Concert Five Finger Death Punch Metalhead Romexpo 2024

Cei de la Five Finger Death Punch vor cânta in premiera in Romania pe 4 iulie 2024 la Romexpo, in Pavilionul Central, unde vom putea sărbători 20 ani de METALHEAD in Romania. Invitații concertului sunt americanii de la Ice Nine Kills.

Five Finger Death Punch vin din Nevada, Statele Unite. Membrii trupei s-au format în 2005 și au lansat 9 albume de studio, un album live, două compilații, un EP și 33 de single-uri. Albumul de debut din 2007 Five Finger Death Punch s-a vândut peste 500.000 de exemplare doar în Statele Unite iar al doilea și al treilea deja au depășit 1 milion.

Trupa Five Finger Death Punch combină mai multe stiluri de la heavy metal la groove metal, alternative metal, hard rock sau thrash metal.

Povestea de succes METALHEAD a început în 2004 în Clubul Underworld din București cu o rockotecă și un site, www.metalhead.ro, apoi cu concerte cu trupe locale dar și internaționale și a trecut prin locații precum Viking, Utopia, Live Metal Club, Silver Church, Old School, /FORM Space, Quantic Club, Arenele Romane, Sala Palatului sau Romexpo, un drum lung și frumos presărat cu mii de concerte reușite.

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Five Finger Death Punch

Cele mai ieftine bilete sunt cele fără loc, în spatele categoriei B costă 279 de lei earlybird (primele 500 de bilete), 299 lei în presale și 350 de lei la intrare.

Cele mai scumpe bilete, PREMIUM, costă 799 lei în presale la etaj pe inel, cu bar și acces separat și 850 lei la intrare.

Redacția roEvent
Concert Five Finger Death Punch & Ice Nine Kills 2024
Nota noastră
41star1star1star1stargray
Eveniment
Concert Five Finger Death Punch & Ice Nine Kills
Dată începere
2024-07-04
Locație
Romexpo, Bulevardul Mărăști 65-67,București,București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *