Cine este Travis Scott capul de afiș BEACH, PLEASE! Festival 2024

wiki travis scott biografie muzicala si personala

Artistul Travis Scott vine la BEACH, PLEASE! Festival 10-14 2024 de la Costinești, prilej cu care am zis să aflăm în mare care este biografia personală și profesională a artistului.

Pe numele real Jacques Berman Webster, Travis Scott II s-a născut în Houston, Texas. Webster a dezvăluit că și-a ales numele ca o combinație a unchiului său favorit, Travis, și prenumele uneia dintre cele mai mari inspirații ale sale, Kid Cudi (al cărui nume real este Scott Mescudi).

De-a lungul carierei sale, Scott a obținut patru hituri numărul unu în topul american Billboard Hot 100 , împreună cu un total de peste o sută de cântece.

Scott a fost nominalizat la zece premii Grammy și a câștigat un Latin Grammy Award , Billboard Music Award , MTV Video Music Award și mai multe premii BET Hip Hop . Începând cu 2023, Scott a vândut peste 49 de milioane de discuri certificate numai în SUA.

Scott a spus că este influențat de Bon Iver, Kid Cudi, M.I.A., Kanye West, Toro y Moi, Tame Impala, T.I., și Thom Yorke.

Revista de muzică Spin i-a comparat mixtape-ul din 2013 Owl Pharaoh cu albumul lui Kid Cudi, Man on the Moon II: The Legend of Mr. Rage.

Cactus Jack Records este o casă de discuri americană fondată de Scott în 2017. Este distribuită de Epic Records . Label-ul are, de asemenea, propria sa divizie de publicare, Cactus Jack Publishing .

Travis Scott a început să se întâlnească cu starul de televiziune și antreprenorul Kylie Jenner în aprilie 2017. În data de 1 februarie 2018, Jenner a dat naștere primului lor copil, fiica Stormi Webster. Cuplul s-a despărțit în septembrie 2019

CV rezumat
Photo ofJacques Bermon Webster II
Nume
Jacques Bermon Webster II
Alias
(Travis Scott)
Website
Profesie
rapper, cântăreț, compozitor și producător
Compaie
Cactus Jack

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *